Glashandel Weert

Ontdek dé glasspecialist nabij Weert

Wist u dat Wenthec Glas in de buurt van Weert dé glasspecialist is van Noord-Brabant? Al meer dan 22 jaar zijn wij de specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd in Weert en beschikken wij over een ruim klantenbestand dat nog iedere dag groeit. Benieuwd naar onze glasproducten? Laat u dan verrassen en breng snel eens een bezoekje aan onze showroom nabij Weert.

Een uniek glasproduct speciaal voor uw woning

Als u ons inzet voor het ontwerpen en monteren van een glasproduct dan leveren wij u een uniek product. Wij houden alles in eigen hand. Dit kunnen wij realiseren, omdat wij in het bezit zijn van een inpandige slijperij in onze winkel. Hier werken onze vakmannen aan prachtige glasproducten voor ieder interieur. Van een glazen deur tot een glazen inloopdouche; ze ontwikkelen elk product voor uw woning.

Een veelzijdig bedrijf met diverse glasproducten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van echt maatwerk voor tal van producten. Bij Wenthec Glas nabij Weert kunt u dan ook terecht voor het laten ontwerpen en monteren van onder meer een:

Kortom; wij zijn dan ook een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor haast elk gewenst glasproduct.

Weert

Wij maken écht tijd voor u vrij

Als gerenommeerd bedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten de juiste service te bieden. Dit bereiken wij door uitsluitend samen te werken met echte ervaren vakmensen. Zij maken tijd voor u vrij en luisteren ook echt naar uw wensen. Afhankelijk hiervan ontwerpen ze een product op maat voor u dat perfect in uw woning of kantoor past.

Nieuwsgierig naar onze winkel nabij Weert? Kom snel bij ons langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze showroom in de buurt van Weert? Kom dan snel eens bij ons langs vanuit Weert. Laat u in onze sfeervolle showroom informeren door een van onze adviseurs en vind hier een glasproduct dat naar uw wens is. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Verder is het ook mogelijk om een afspraak met ons te maken. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat oog heeft voor onze klanten. Ervaar deze goede service zelf en kom snel eens langs bij ons in de buurt van Weert.