Achterwand keuken

Vind een prachtige achterwand keuken

Voor een stijlvolle achterwand keuken bent u bij Wenthec Glas helemaal op de juiste plek. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio. Zo hebben wij glasproducten ontworpen voor tientallen klanten. Dankzij onze ervaring en ons deskundige team leveren wij u een glazen achterwand voor uw keuken die helemaal aan uw wensen voldoet.

Stijlvol, praktisch en veilig

Een glazen wand is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens zeer praktisch. Uw keuken ziet er hierdoor niet alleen veel mooier uit, maar u kunt deze ook beter schoonhouden. Het schoonmaken van de achterwand is namelijk een fluitje van een cent. U hoeft niet bang te zijn dat het glas niet tegen de warmte kan die tijdens het koken vrijkomt. De achterwand achter het kookgedeelte voeren wij namelijk uit in hittebestendig glas. Dit glas kan extreme temperatuurverschillen prima weerstaan.

Een uniek product op maat gemaakt

Wenthec Glas is gespecialiseerd in het meten, maken en plaatsen van glazen achterwanden. Dit doen wij in onze eigen slijperij. Wij leveren u dan ook een uniek product dat helemaal op maat is gemaakt. Met een glazen achterwand geeft u uw keuken een compleet ander uiterlijk.

Diverse glasproducten voor uw woning

Wij kunnen niet alleen een achterwand plaatsen in uw keuken, maar ook in uw badkamer, douche of toilet. Als veelzijdig bedrijf kunt u ons inschakelen voor het ontwerpen en monteren van tal van glasproducten voor uw woning, zoals:

  • Douchecabines;
  • Balustrades;
  • Douchedeuren;
  • Achterwanden;
  • Schuifdeuren;
  • Scheidingswanden;
  • Taatsdeuren;
  • Isolatieglas.

Kortom; wij leveren u dus tal van glasproducten voor uw woning. Als gerenommeerd bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij bieden u dan ook een complete service. Hierbij verzorgen wij alles van A tot Z, vanaf het ontwerp tot en met de montage. Zo nemen wij u veel werk uit handen.

Keuken achterwand

Wilt u dat wij een achterwand keuken plaatsen? Bel ons nu!

Wilt u dat wij een achterwand voor in uw keuken plaatsen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar via mail@wenthecglas.nl en via 04 92 535 891. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend. Wij ontwerpen een glazen achterwand keuken voor u die helemaal aan uw wensen voldoet.