Scheidingswand

Vind hier een prachtige, glazen scheidingswand

Voor een prachtige glazen scheidingswand bent u bij Wenthec Glas helemaal aan het juiste adres. Wij richten ons op maatwerk van alle glasproducten voor uw inrichting. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend antwoord geven op uw vraag over een glasproduct. Een van onze adviseurs biedt u dan een advies op maat en laat uw glaswensen in vervulling gaan.

Ruimten van elkaar scheiden

Met een scheidingswand kunt u ruimten in uw woning van elkaar scheiden, zoals de binnen- en buitenruimte. Wij bieden u twee soorten wanden. Zo kunt u kiezen voor een open, transparante scheidingswand of een gesloten, matte wand, al dan niet in combinatie met een deur of een schuifdeur.

U maakt een goede keuze

Als u Wenthec Glas inzet voor het ontwerpen en leveren van een glazen scheidingswand dan maakt u een goede keuze. Sinds onze oprichting, in 1993, hebben wij namelijk een goede naam opgebouwd in de regio. Wij hebben al aan tientallen klanten glasproducten geleverd. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • Achterwanden voor de keuken;
  • Taatsdeuren;
  • Douchecabines;
  • Douchedeuren;
  • Inloopdouches;
  • Balustrades;
  • Scheidingswanden;
  • Schuifdeuren.

Wij bieden dan ook een breed aanbod van producten. Wenthec Glas beschikt over een inpandige slijperij en vervaardigt elk glasproduct dus zelf. Wij houden alles dan ook in eigen hand. Hierdoor creëren wij altijd een uniek product voor onze klanten.

Schiedingswand

Helemaal naar uw wens

Als gerenommeerd bedrijf vinden wij het belangrijk om u een goede service te bieden. Zo werken wij het liefst op afspraak, waardoor wij onze aandacht volledig op u kunnen richten. Wanneer u bij ons langskomt voor een gesprek dan gaan wij goed na wat uw voorkeuren zijn. Vervolgens bieden wij u een ontwerp op maat aan. Als u hiermee akkoord gaat dan leveren wij u een scheidingswand die helemaal naar uw wensen is.

Wilt u dat wij een scheidingswand leveren? Bel ons nu!

Wilt u dat Wenthec Glas een scheidingswand ontwerpt en monteert voor u? Maak dan nu nog een afspraak met ons voor een gesprek. U kunt ons bereiken via 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen geopend op afspraak. Wij zijn gevestigd aan de Rooseindsestraat 1 in Helmond. Ervaar snel onze goede service en vindt snel een stijlvolle glazen scheidingswand bij ons.