Balustrade

Balustrade laten ontwerpen?

Zoekt u een bedrijf dat een balustrade of balkon van glas voor u kan ontwerpen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Wenthec Glas. Al meer dan twintig jaar zij wij dé specialist op het gebied van glasproducten in uw regio. In onze showroom treft u tal van bijzondere glasproducten voor in uw woning. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor een prachtige balustrade van glas.

Een goede naam in de regio

Sinds onze oprichting in 1993 hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio. Wij hebben glasproducten ontworpen voor honderden klanten. Van productie tot aan de montage, wij houden alles in eigen hand. Dit komt, omdat wij over een inpandige slijperij beschikken waar wij onze producten zelf creëren. Van een glazen inloopdouche tot aan een glazen deur, maar ook achterwanden voor in de keuken, een toilet van glas of een glazen balkon. Met glas is werkelijk alles mogelijk in uw interieur.

Meer veiligheid in uw woning

Voor meer veiligheid in uw woning of bedrijfspand biedt een balustrade uitkomst. Hiermee bent u beveiligd tegen vallen vanaf een redelijke hoogte. Onze vakmannen kunnen er een van glas voor u ontwerpen en monteren. Hiermee is het een stuk veiliger om uw balkon of trap te betreden.

U krijgt altijd een persoonlijke benadering

Wenthec Glas is een servicegericht bedrijf. Wij vinden een persoonlijke benadering dan ook erg belangrijk. Zo begint een ontwerp bij ons altijd met een kennismakingsgesprek. Hierdoor kunnen wij nagaan wat u precies wilt en wat uw wensen zijn. Wanneer u ons inzet voor het ontwerpen van een balustrade van glas dan luisteren wij goed naar uw voorkeuren. Afhankelijk hiervan zal onze adviseur u een ontwerp aanbieden welke helemaal aan uw wensen voldoet.

Wilt u dat wij een balustrade ontwerpen? Maak nu een afspraak!

Wilt u ons inzetten voor het ontwerpen van een unieke balustrade van glas? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. U kunt ons bereiken door te bellen naar 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen geopend op afspraak. U vindt ons aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Wenthec Glas hecht veel waarde aan het bieden van een goede service. Voor een advies op maat bent u bij ons dan ook op de juiste plek. Vanaf de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke montage verzorgen wij alles. Vanaf het ontwerp tot aan de montage van uw balustrade verzorgen wij dan ook alles van A tot Z.

Balustrade