Isolatieglas

Isolatieglas Nodig?

Heeft u isolatieglas nodig? Wenthecglas is de groothandel op het gebied van alle soorten en maten isolatieglas. Als groothandel in Isolatieglas leveren wij aan schilders, glaszetters en bij ons in de regio ook rechtstreeks aan particulieren. Heeft u een vraag over isolatieglas? Laat het ons weten.

Al meer dan twintig jaar dé glasspecialist

Wenthec Glas is al meer dan twintig dé specialist op het gebied van glasproducten. Sinds onze oprichting hebben wij al voor tientallen klanten glasproducten ontworpen. Zo richten wij ons onder meer op het ontwerpen en monteren van:

  • Glazen douchecabines en douchedeuren;
  • Glazen taatsdeuren;
  • Glazen schuifdeuren;
  • Glazen balustrades;
  • Glazen achterwanden;
  • Glazen scheidingswanden;
  • Isolatieglas.

Wij bieden u dus een ruim aanbod van diensten en producten. Dankzij onze eigen slijperij bieden wij altijd een uniek product dat helemaal op maat is gemaakt en waar u jarenlang plezier van heeft.

Isolatieglas

Lagere energiekosten en meer wooncomfort

Met isolatieglas voorziet u uw woning al snel van een beter energielabel. U energiekosten dalen en u geniet al snel van meer wooncomfort. Dubbelglas houdt uw woning in de winter heerlijk warm en in de zomer lekker koel. Zo ontsnapt er in de winter haast geen warmte in uw woning. Dit zorgt ervoor dat er de hele dag een aangenaam klimaat in uw woning heerst. Een ander bijkomend voordeel van dubbelglas is dat de kans op condensvorming sterk afneemt. Hierdoor neemt de levensduur van uw kozijnhout weer toe.

Snel uw woning voorzien van dubbelglas

Als u ons inschakelt voor het plaatsen van isolatieglas dan komen wij eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij goed naar uw voorkeuzen. Aan de hand hiervan bieden wij u een offerte aan. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij snel over tot het vervangen van uw glas voor dubbelglas.

Wilt u isolatieglas in uw woning? Bel ons vandaag nog!

Wilt u dat wij uw woning van isolatieglas voorzien? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een gesprek en meer informatie. U kunt ons bereiken via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Breng ook gerust eens een bezoekje aan onze showroom. Deze vindt u aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij op afspraak geopend. Wij zorgen ervoor dat uw woning snel voorzien is van prachtig isolatieglas.