Taatsdeur

Vind hier een stijlvolle taatsdeur

Bij Wenthec Glas kunt u terecht voor een stijlvolle taatsdeur in uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk van alle glasproducten voor uw woning. Wij zijn dan ook dé glasspecialist. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een passend advies bieden. Wij laten uw glaswensen snel in vervulling gaan. Zo kunnen wij een glazen taatsdeur voor u ontwerpen en monteren die perfect bij uw inrichting past.

Een deur die aan twee kanten open kan

Een taatsdeur kan in beide richtingen geopend worden. Deze kan eenvoudig in uw woning worden geplaatst, in een nis of doorgang zonder kozijn. Met een glazen versie voegt u meer licht en design toe aan uw interieur. Hierdoor lijkt uw woonkamer groter en lichter. De deur is voorzien van een vloerveer waardoor deze aan twee kanten kan worden geopend. Als u de deur weer loslaat dan sluit deze automatisch.

Ontdek de vele voordelen van een glazen deur

Steeds meer mensen kiezen voor glazen deuren in hun woning. Dit is ook niet zo vreemd, want deze deuren beschikken over vele voordelen. Zo laten ze veel licht door waardoor een ruimte weer groter lijkt. Wenthec Glas ontwerpt de volgende binnendeuren- en wanden:

  • Taatsdeuren;
  • Kozijndeuren;
  • Schuifdeuren;
  • Scheidingswanden;
  • Achterwanden.

Als u ons inschakelt voor het ontwerpen en monteren van een glazen taatsdeur dan verlenen wij u een complete service, van A tot Z. Hierbij verzorgen wij alles voor u; vanaf het ontwerp tot aan de montage. U heeft hier dus geen omkijken naar. Iets dat wel zo fijn is.

Taatsdeur laten ontwerpen en monteren? Bel of mail ons nu!

Wilt u dat wij een taatsdeur voor u ontwerpen en monteren? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Tijdens een gesprek zullen wij u beter informeren en u meer vertellen over de prijs. U kunt ons bereiken via mail@wenthecglas.nl of bel naar 04 92 535 891. Of breng een bezoekje aan onze showroom aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen open op afspraak. Wij hechten veel waarde aan het bieden van een goede service. Om deze reden werken wij het liefst op afspraak, zodat wij ons volledig op het gesprek met u kunnen richten. Hierdoor kunnen wij een stijlvolle taatsdeur ontwerpen waar u jarenlang plezier van heeft.