Douchecabine

Op zoek naar een nieuwe douchecabine?

Zoekt u een bedrijf dat een glazen douchecabine in uw woning kan plaatsen? Dan bent u hiervoor bij Wenthec Glas aan het goede adres. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé glasspecialist van Noord-Brabant. Wij ontwerpen en monteren tal van stijlvolle glasproducten voor iedere woning. De afgelopen jaren hebben wij al voor honderden klanten glasproducten, zoals douchecabines, balustrades, achterwanden voor in de keuken, en glazen deuren ontworpen. Ook benieuwd naar ons aanbod? Laat u dan verrassen en kom snel langs bij ons showroom.

U maakt de juiste keuze

Als u ons inzet voor het ontwerpen en monteren van een glazen douchecabine dan verzekeren wij u dat u een juiste keuze maakt. Wij ontwerpen namelijk een uniek product op maat voor u. Aangezien wij over een eigen slijperij beschikken, vervaardigen wij al onze producten zelf. Wij hebben dit dus helemaal in eigen hand.

Altijd een persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om onze klanten een persoonlijke benadering te bieden. Om deze reden werken wij het liefst op afspraak. Zo kunnen wij onze aandacht volledig op u richten, zonder dat wij afgeleid worden door drukte. Als u bij ons langskomt voor een kennismakingsgesprek dan gaan wij goed na wat uw voorkeuren en wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek ontwerpen wij een glazen douchecabine voor uw woning die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij verzorgen alles van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot aan de montage.

Kom heerlijk tot rust in een prachtige douche

In een prachtige douchecabine komt u heerlijk tot rust. U kunt zich hierin terugtrekken en de drukte en stress van de dag van u afspoelen. Als u graag een nieuwe, glazen douchecabine wilt dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Onze vakmannen ontwerpen en monteren al snel een nieuwe cabine voor u.

Wilt u een nieuwe douchecabine? Bel of mail ons vandaag nog!

Wilt u een afspraak met ons maken voor een nieuwe douchecabine? Bel of mail ons dan vandaag nog. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend. U vindt ons aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Ontwerp bij ons uw eigen douchecabine en wij creëren al snel de badkamer van uw dromen voor u.

Douchecabine