Douchedeur

Op zoek naar een glazen douchedeur voor uw badkamer?

Wilt u een nieuwe, glazen douchedeur in uw badkamer laten plaatsen? Dan kunnen de vakmannen van Wenthec Glas dit voor u doen. Bij ons bent u op de juiste plek voor tal van prachtige glasproducten. Wij zijn dé specialist op het gebied van glasproducten voor uw inrichting. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten mooie producten voor in hun woning ontwikkeld.

Hét visitekaartje

Een mooie glazen douchedeur is het visitekaartje voor uw badkamer. Dankzij het ruimtelijke effect dat glas u biedt, lijkt uw badkamer groter, lichter en frisser. Wanneer u ons inzet voor het ontwerpen van een glazen douchedeur dan ontwerpen wij een deur op maat voor u. Deze past perfect bij de inrichting van uw badkamer.

U krijgt een persoonlijke benadering

Bij Wenthec Glas vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij werken alleen met ervaren adviseurs die oor hebben voor de klant. Zij beschikken over de juiste kennis en kunnen u dan ook voorzien van een deskundig advies. Als u een afspraak met ons maakt dan luisteren wij goed naar uw wensen. Wij richten onze aandacht dan volledig op u. Na dit gesprek bieden wij u een ontwerp aan. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij voor u aan de slag. Wij creëren dan een glazen douchedeur voor u die helemaal aan uw wensen voldoet. Hierbij verzorgen wij alles voor u van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot en met de montage.

Kom helemaal tot ontspanning in uw badkamer

In een comfortabele badkamer met een prachtige glazen douchedeur komt u hellemaal tot ontspanning. Hierin kunt u helemaal tot rust komen en de drukte van u af laten spoelen. Als u droomt van een prachtige badkamer met een mooie glazen deur dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Wij ontwerpen al snel een deur voor u die perfect bij uw badkamer past.

Nieuwe glazen douchedeur nodig? Maak vandaag nog een afspraak!

Wilt u dat wij een nieuwe glazen douchedeur voor u ontwerpen en monteren? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Wenthec Glas laat uw glaswensen uitkomen en ontwerpt een prachtige glazen douchedeur voor u.

Douchedeur