Glashandel Venray

Vind een glasspecialist in de buurt van Venray

Bent u op zoek naar een bedrijf nabij Venray dat is gespecialiseerd in glasproducten, zoals een glazen douchecabine, douchedeur, balustrade, scheidingswand, achterwand keuken, taatsdeur of isolatieglas? Ga dan naar Wenthec Glas bij Venray. Wij zijn al ruim twintig jaar dé specialist op het gebied van glasproducten voor uw interieur. Wij creëren een glasproduct dat perfect bij uw inrichting past.

Dé glasspecialist van de regio

In 1993 zijn wij begonnen als glaszettersbedrijf. In deze 22 jaar zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé glasspecialist van de regio Venray en omstreken. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een zeer goede naam opgebouwd. Zo beschikken wij over een ruim klantenbestand dat nog steeds groeit. Klanten komen keer op keer weer bij ons terug voor een product op maat. Onze goede naam hebben wij niet alleen te danken aan onze glasproducten van kwaliteit, maar ook aan ons team. Wij werken uitsluitend met echte deskundige vakmensen die hart hebben voor hun werk. De mensen van Wenthec Glas maken echt tijd voor u vrij om u de juiste service te bieden. Zo luisteren zij echt naar uw voorkeuren. Afhankelijk hiervan bieden zij u een ontwerp op maat aan. Zij leveren u dan ook het glasproduct van uw wens.

Altijd een uniek glasproduct

Onze showroom nabij Venray beschikt over een eigen slijperij. Hier ontwerpen en vervaardigen wij elk glasproduct zelf. Als u ons inzet voor de ontwikkeling van een product dan verzorgen wij alles dus van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot aan de montage. U kunt ons onder meer inzetten voor het ontwikkelen van een:

  • Scheidingswand;
  • Douchedeur;
  • Douchecabine;
  • Balustrade;
  • Glazen schuifdeur;
  • Taatsdeur.

Naast de hierboven genoemde glasproducten vervangen wij ook het glas in uw woning voor isolatieglas. Hiermee brengt u uw energierekening flink omlaag en bevordert u het wooncomfort. Zo zorgt isolatieglas ervoor dat het in de winter heerlijk warm is in uw woning en in de zomer lekker koel.

Glasproduct kopen? Bezoek snel onze showroom in de buurt van Venray!

Wilt u een product bij ons aanschaffen in de buurt van Venray? Bezoek dan snel onze showroom nabij Venray. Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Of maak een afspraak met ons voor een deskundig advies. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Ervaar snel zelf onze unieke, goede service en bezoek onze showroom in de buurt van Venray.

Venray