Glashandel Veghel

Vind een glasbedrijf in de buurt van Veghel

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Veghel dat een glazen douchecabine met glazen douchedeur voor u kan ontwerpen? Ga dan naar Wenthec Glas nabij Veghel. Wij zijn al ruim twintig jaar dé glasspecialist van Noord-Brabant. Bij ons vindt u tal van unieke glasproducten voor uw woning. Sinds onze oprichting hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio Veghel. Zo hebben wij al voor honderden klanten unieke glasproducten ontworpen, vervaardigt en gemonteerd. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Laat u verrassen en kom snel eens langs in onze showroom nabij Veghel.

Wij leveren een glasproduct op maat

Wanneer u ons inzet voor het ontwerpen en monteren van een glasproduct, zoals een glazen schuifdeur of scheidingswand dan leveren wij u een uniek product op maat. Wij beschikken over een inpandige slijperij in onze winkel. Hier creëren wij onze eigen glasproducten. Zo houden wij alles dus in eigen hand en leveren wij onze klanten altijd een bijzonder glasproduct dat perfect bij hun inrichting past.

Tal van glasproducten voor uw woning&lt

Als veelzijdig bedrijf beschikken wij over een breed aanbod van producten. U kunt bij ons onder meer terecht voor het ontwerpen en monteren van een glasproduct voor uw:

Verder kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen van het glas in uw woning. Wij vervangen dit dan voor sterk isolatieglas. Met dit glas verbeteren wij uw wooncomfort direct. In de zomer blijft het heerlijk koel in uw woning en in de winter is het lekker warm. Daarnaast voorkomt isolatieglas condensvorming. Hiermee verlengt u de levensduur van uw kozijnen weer.

Veghel

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek snel onze showroom in de buurt van Veghel!

Wilt u meer weten over onze glasproducten en ons bedrijf nabij Veghel? Maak dan snel eens een afspraak met ons en bezoek onze showroom. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en het leveren van een goede service. Ervaar deze goede, directe service zelf en kom snel eens langs bij onze showroom in de buurt van Veghel.