Glashandel Roosendaal

Vind een prachtige glazen schuifdeur in Roosendaal

Bij Wethec Glas in de buurt van Roosendaal vindt u al snel een prachtige glazen scheidingswand of glazen schuifdeur voor in uw woning of kantoorruimte. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. In onze showroom bij Roosendaal vindt u dan ook altijd wel een stijlvol glasproduct dat bij uw inrichting past.

Ervaren vakmannen en adviseurs

Als gerenommeerd bedrijf in de regio Roosendaal hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Wij beschikken over een vast klantenbestand dat nog steeds groeit. Ons bedrijf werkt met een team van ervaren vakmannen en adviseurs die alle glasproducten zelf ontwerpen, vervaardigen en monteren. Wij verzorgen het glasbeslag en alles wat hierbij hoort van A tot Z.

Creëer een uniek glasproduct voor uw woning

Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerpen en monteren van een scheidingswand, glazen schuifdeur, douchecabine of balustrade dan creëren wij een uniek glasproduct voor u dat perfect in uw woning past. Aangezien wij een breed scala aan producten leveren kunt u bij ons onder meer terecht voor het aanschaffen en monteren van glasproducten voor uw:

Verder vervaardigen wij ook spiegels op maat. Hiermee bereikt u verrassende effecten in uw interieur. Wij leveren niet alleen blanke spiegels, maar ook spiegels in andere tinten, zoals grijs, blauw, brons en groen.

Verbeter uw wooncomfort met isolatieglas

Wilt u graag op uw energiekosten besparen? Dan is het een optie om over te gaan tot isolatieglas. Dit verbetert uw wooncomfort enorm. Dankzij isolatieglas blijft u woning in de zomer heerlijk koel en in de winter lekker warm. Verder zult u ook minder last hebben van condens in uw woning. Ons bedrijf bij Roosendaal kan het glas in uw woning snel en vakkundig vervangen voor isolerend glas.

Roosendaal

Meer weten over onze producten? Bezoek ons nabij Roosendaal!

Meer weten over onze glasproducten? Kom dan snel eens langs in onze showroom bij Roosendaal. Hier kunt u de diverse mogelijkheden van dichtbij bewonderen. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Verder kunt u ook een afspraak met ons maken voor een deskundig advies. U kunt ons bereiken via 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas.nl. Wij hechten veel waarde aan het bieden van een goede service. Ervaar onze service zelf tijdens een bezoekje aan onze showroom in de buurt van Roosendaal.