Glashandel Roermond

Vind prachtige glasproducten voor uw woning in Roermond

Voor tijdloze glasproducten gaat u naar Wenthec Glas nabij Roermond. Hier vindt u glasproducten, zoals douchecabines, taatsdeuren, achterwanden, schuifdeuren en scheidingswanden die er modern, strak en tijdloos uitzien. Ze passen dan ook in ieder interieur. Ons bedrijf is in 1993 opgericht en de afgelopen jaren hebben wij een goede naam in de regio opgebouwd. Wij staan dan ook wel bekend als dé specialist in glasproducten voor uw interieur. Benieuwd geworden naar onze producten? Laat u dan snel verrassen en breng een bezoekje aan onze showroom bij Roermond.

Wij geven u de aandacht die u verdient

Als gerenommeerd bedrijf bij Roermond hechten wij veel waarde aan het bieden van een goede service. Ons bedrijf werkt op afspraak, omdat wij iedere klant dan de juiste service kunnen bieden. Zo kunnen wij u de aandacht geven die u verdient zonder dat u gestoord wordt. Wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs dan luistert deze goed naar uw wensen en uw voorkeuren. Afhankelijk hiervan bieden wij u een ontwerp aan. Als u hiermee akkoord gaat dan creëren wij het product voor u en monteren wij deze in uw woning.

Verschillende soorten unieke glasproducten

Als flexibel bedrijf leveren wij verschillende soorten glasproducten. Dit zijn altijd producten die helemaal op maat zijn gemaakt. Wij beschikken over een eigen, inpandige slijperij waar wij de producten vervaardigen. U kunt bij ons showroom nabij Roermond terecht voor onder meer een:

U kunt bij ons dan ook terecht voor haast elk gewenst glasproduct. Als u ons hiervoor inschakelt dan verzorgen wij alles van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot aan de montage. Hiermee leveren wij u een uitstekende service.

Roermond

Glasproduct bestellen? Maak een afspraak met ons in de buurt van Roermond!

Wilt u een glasproduct van ons in uw woning in Roermond laten plaatsen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een gesprek met een van onze adviseurs. U kunt ons bereiken door te bellen naar 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Aangezien wij over een jarenlange ervaring en een eigen slijperij beschikken kan Wenthec Glas nabij Roermond al uw glaswensen uitvoeren.