Glashandel Oss

Vind unieke glasproducten voor uw woning in Oss

Wist u dat u bij Wenthec Glas in de buurt van Oss terecht kunt voor tal van glasproducten voor in uw woning? Wij zijn dé specialist van Noord-Brabant op het gebied van glasproducten voor het interieur. Ruim twintig jaar geleden zijn wij gestart met ons glaszettersbedrijf. Inmiddels hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio en hebben wij al voor honderden klanten glasproducten ontworpen en gemonteerd. Wij beschikken dan ook over een ruim klantenbestand dat nog steeds groeit. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Breng dan snel eens een bezoekje aan onze showroom nabij Oss.

U krijgt altijd een passend advies

Wenthec Glas bij Oss hecht veel waarde aan het bieden van een goede service. Om deze reden werken wij het liefste op afspraak. Zo kunnen wij alle tijd voor u maken en goed naar uw wensen luisteren. Afhankelijk van uw voorkeuren, bieden wij u een ontwerp op maat aan en voorzien wij u in uw glaswensen. Wij werken enkel met ervaren adviseurs die over de juiste kennis beschikken. Zij hebben hart voor hun werk en zullen u altijd voorzien van een passend advies.

Een gevarieerd aanbod van glasproducten

Wenthec Glas nabij Oss is een veelzijdig en flexibel bedrijf. Onze specialisatie ligt op het gebied van maatwerk voor tal van glasproducten. U kunt bij ons terecht voor onder meer het laten ontwerpen en monteren van een:

Kortom; wij bieden u dan ook een gevarieerd aanbod van glasproducten. Bij ons vindt u altijd wel een uniek glasproduct dat bij uw interieur past. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van isolatieglas in uw woning. Hiermee creëert u al snel meer wooncomfort.

Oss

Glasproduct laten ontwerpen? Kom snel bij ons langs nabij Oss!

Wilt u dat wij een glasproduct voor u ontwerpen en monteren voor uw woning in Oss? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij zijn bereikbaar via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Onze winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen geopend op afspraak. Aangezien wij veel waarde hechten aan klanttevredenheid bieden wij u een complete service aan. Wenthec Glas in de buurt van Oss verzorgt dan ook alles voor u, van A tot Z.