Glashandel Nijmegen

Balustrade plaatsen in Nijmegen?

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Nijmegen waar u terecht kunt voor een balustrade? Dan bent u hiervoor bij Wenthec Glas nabij Nijmegen op de juiste plek. Wij geven u een advies op maat over een balustrade of een balkon van glas. Ons bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten.

Laat uw glaswensen in vervulling gaan

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend antwoord geven op uw vraag. Hierdoor laten wij uw glaswensen in vervulling gaan. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van een balustrade. Ook vindt u bij ons prachtige glazen douchecabines, douchedeuren, achterwanden voor keukens, taatsdeuren, scheidingswanden en glazen schuifdeuren.

Glazen douchecabine

Droomt u van een prachtige douche? Dan vindt u bij Wenthec Glas nabij Nijmegen al snel een stijlvolle douchecabine met glazen douchedeur. In een mooie, sfeervolle douche komt u al snel heerlijk tot ontspanning. Ontwerp uw eigen douchecabine en bespreek uw wensen en voorkeuren met ons.

Achterwand keuken

Een moderne, grote keuken is natuurlijk prachtig. Echter de vuile achterwand vormt bij veel mensen een doorn in het oog. U kunt hier iets aan doen door een achterwand in uw keuken te laten plaatsen. Dit is niet alleen heel erg stijlvol, maar ook nog eens zeer praktisch.

Taatsdeur plaatsen

Wilt u een deur in uw woning of kantoorruimte die aan twee kanten geopend kan worden? Dan kan Wenthec Glas bij Nijmegen dit voor u waarmaken. Bij ons vindt u namelijk een taatsdeur. Dit is een deur die van twee kanten open kan. Als iemand de deur loslaat dan komt deze weer terug in de originele beginstand.

Bespaar op uw energierekening met isolatieglas

Als u energie wilt besparen is het een oplossing om over te gaan tot isolatieglas. Dit verbetert het wooncomfort. Onze vakmannen kunnen het glas in uw woning vervangen voor isolatieglas. Daarnaast kunnen zij een glazen schuifdeur of een scheidingswand in uw woning plaatsen.

Nijmegen

Meer weten over ons? Bezoek vandaag onze showroom in de buurt van Nijmegen

Wilt u meer weten over onze diensten? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan onze showroom nabij Nijmegen. Een van onze adviseurs geeft u hier een advies op maat. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak. U kunt ons bereiken via 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas.nl. Wenthec Glas hecht veel waarde aan het bieden van een goede service. Als servicegericht bedrijf nabij Nijmegen verzorgen wij dan ook alles voor u.