Glashandel Eindhoven

Vind hier een glasspecialist in de buurt van Eindhoven

Wilt u een douchecabine met douchedeur plaatsen in uw woning in Eindhoven? Ga dan naar Wenthec Glas nabij Eindhoven. Wij zijn dé specialist op het gebied van glasproducten voor uw woning. Al ruim twintig jaar leveren wij maatwerk voor alle glasproducten. Wij werken met echte vakmensen. Zij kunnen u dan ook een passend advies geven als het om glaswerk gaat.

Een stijlvolle en moderne douche

Een moderne, glazen douchecabine met een glazen douchedeur zien er prachtig en stijlvol uit. Hierin kunt u zichzelf even terugtrekken na een drukke dag en alle stress van u af laten spoelen. Bij onze winkel nabij Eindhoven vindt u al snel een nieuwe cabine voor uw douche. Bespreek hier uw wensen met een van onze adviseurs en ontwerp uw eigen douche.

Een advies op maat

Ook voor een advies op maat over een balustrade van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een balustrade van glas plaatsen in uw kantoorpand of op uw balkon. Deze ontwerpen we samen met u. Zo leveren wij u een uniek glasproduct dat perfect in uw woning of kantoorpand past. Hiermee is iedereen goed beveiligt vallen.

Wij zijn van vele markten thuis

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het plaatsen van een cabine of balustrade. Wij zijn er ook voor u als u op zoek bent naar een scheidingswand, een achterwand keuken, een taatsdeur of een glazen schuifdeur. Wij zijn dus van vele markten thuis en bieden u een breed scala aan glasproducten.

Verlaag uw energierekening met isolatieglas

Ook wat betreft de isolatie van uw woning bent u bij ons op de goede plek. Wij kunnen het glas in uw woning namelijk vervangen voor isolatieglas. Hierdoor ervaart u veel meer wooncomfort en ziet u uw energierekening dalen. Iets dat natuurlijk heel erg fijn is voor uw portemonnee. Wij plaatsen het isolatieglas snel en geheel volgens uw wensen.

Gebruikmaken van onze diensten? Bezoek ons snel nabij Eindhoven!

Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan onze showroom nabij Eindhoven of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Onze showroom bij Eindhoven is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als servicegerichte glasspecialist bij Eindhoven verzorgen wij alles van A tot Z.

Eindhoven