Glashandel Breda

Vind prachtige glasproducten voor uw woning in Breda

Bij Wenthec Glas in de buurt van Breda kunt u terecht voor diverse glasproducten. Zo kunnen wij een glazen balustrade, scheidingswand of glazen schuifdeur voor u ontwerpen, vervaardigen en monteren. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. Als u een bezoekje brengt aan onze showroom dan treft u hier diverse soorten glasproducten. Onze adviseurs beschikken over een jarenlange ervaring en kunnen u dan ook een passend advies geven op maat. Zij laten uw glaswens dan ook in vervulling gaan.

Een veelzijdig en flexibel bedrijf

Wenthec Glas nabij Breda is een zeer veelzijdig en flexibel bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerk voor tal van glasproducten. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het laten ontwerpen en monteren van een:

Het moge duidelijk zijn dat wij u dus een breed aanbod van producten bieden. Wij hebben een ruime ervaring van meer dan 20 jaar en werken uitsluitend met ervaren vakmannen samen. Zij creëren altijd een uniek product voor u.

Bespaar op uw energierekening met isolatiegas

Naast het vervaardigen van glasproducten kunt u ook bij ons terecht om het glas in uw woning te vervangen voor isolatieglas. Door dit te doen bespaart u enorm op de energiekosten. Daarnaast verbetert dubbelglas uw wooncomfort. Zo is uw woning in de zomer lekker koel en in de winter heerlijk warm. Bovendien heeft u zo veel minder last van condens. Iets waarmee u de levensduur van uw houten kozijnen weer verhoogt. Wenthec Glas bij Breda vervangt het glas in uw woning snel en vakkundig.

Breda

Wilt u Wenthec Glas inschakelen nabij Breda? Bel ons vandaag nog!

Wilt u ons inschakelen om een glazen wand, deur, balustrade, douchecabine of een ander glasproduct te laten plaatsen? Kom dan vandaag nog eens langs in onze showroom in de buurt van Breda. Door van tevoren een afspraak met ons te maken, kunnen wij u voorzien van een passend advies. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Onze showroom nabij Breda is geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Wij vinden het leveren van een goede service heel erg belangrijk. Als servicegericht bedrijf verzorgt Wenthec Glas bij Breda dan ook alles voor u, vanaf het ontwerp tot aan de montage.