Glashandel Boxmeer

Ga naar dé glasspecialist van Boxmeer

Voor een glazen scheidingswand, glazen schuifdeur of achterwand keuken bent u bij Wenthec Glas nabij Boxmeer helemaal op de juiste plek. Ons bedrijf is dé specialist op het gebied van glasproducten voor uw woning. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en bieden u een breed aanbod van glasproducten. Laat u verrassen door ons ruime, stijlvolle aanbod van producten en breng snel eens een bezoekje aan onze showroom nabij Boxmeer.

Altijd een advies op maat

Wenthec Glas nabij Boxmeer is 22 jaar geleden opgericht als glaszettersbedrijf. Inmiddels zijn wij dé glasspecialist van Noord-Brabant. Wij beschikken over een eigen slijperij waar wij ieder product zelf vervaardigen. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die alles weten over glas en glasproducten. Een van onze adviseurs kan u dan ook altijd voorzien van een advies op maat.

Ontdek ons brede scala van glasproducten

Als u ons inzet voor het ontwerpen en monteren van een glasproduct, zoals een scheidingswand, balustrade, douchecabine, douchedeur, glazen schuifdeur of achterwand keuken dan ontwerpen wij een uniek product voor u dat helemaal bij de inrichting van uw woning past. Wij beschikken over een breed scala van producten. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor glasproducten voor uw:

  • Trap, zoals een balustrade;
  • Keuken, wij leveren u een achterwand voor uw keuken;
  • Douche: wij creëren zelf een douchecabine met douchedeur;
  • Deuren: bij ons vindt u een taatsdeur welke aan twee kanten open kan.

Boxmeer

Ontdek het comfort van isolatieglas

Ook kunt u Wenthec Glas bij Boxmeer inzetten voor het vervangen van het glas in uw woning. Dit vervangen wij dan voor isolatieglas. Hiermee verbetert u het wooncomfort direct. Zo ervaart u al snel dat het lekker koel of heerlijk warm is in uw woning. Ook zult u dan minder last hebben van condens. Iets dat weer goed is voor de levensduur van uw kozijnen.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek ons nabij Boxmeer!

Benieuwd naar onze producten? Bezoek dan vandaag nog onze showroom bij Boxmeer of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een advies. Onze showroom nabij Boxmeer is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Als u een afspraak met ons wilt maken dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas.nl. Aangezien wij veel waarde hechten aan klanttevredenheid en een goede service, verzorgt Wenthec Glas nabij Boxmeer het glasbeslag en alles wat hierbij hoort van A tot Z.