Glazen winkelpui

Winkelpui van glas?

Een glazen winkelpui zorgt voor openheid naar uw klanten toe. Het is ook de ideale manier om uw producten te presenteren, omdat deze vanaf een afstand zichtbaar zijn voor uw klanten. Daarnaast is glas niet aan één stijl gebonden en kan daardoor in ieder pand geplaatst worden. U dient echter wel rekening te houden met de afmetingen en welk type glas er gebruikt wordt voor uw winkelpui. Onze ervaren medewerkers voorzien u hierin graag van deskundig advies.

Glazen winkelpui op maat

Omdat wij van Wenthec Glas over een eigen werkplaats beschikken, kunnen wij uw glazen winkelpui geheel op maat maken. Wij kunnen niet alleen rekening houden met de afmetingen waarnaar u op zoek bent. We kunnen ook het ontwerp dat u in gedachten had voor u vervaardigen. Wilt u graag dat wij het glas zandstalen? Dan kan dit. Wilt u uw glazen gevel van een logo of bedrijfsnaam voorzien? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden bij ons zijn? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover.