Glazen achterwand

Wilt u een glazen achterwand?

Wilt u een glazen achterwand in uw keuken, badkamer of toilet? Dan bent u hiervoor bij Wenthec Glas op de juiste plek. Wij zijn dé specialist op het gebied van glasproducten. De afgelopen twintig jaar hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio en is ons klantenbestand flink gegroeid. Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige adviseurs leveren wij u een glazen, kwalitatief hoogstaande achterwand waar u jarenlang plezier van heeft.

Een stijlvolle wand in uw woning

Een glazen, transparante of dichte achterwand is niet alleen erg stijlvol. Deze is ook nog eens praktisch. Hierdoor kunt u uw keuken, badkamer of toilet veel makkelijker schoonhouden. Met een doekje veegt u de vuiligheid er zo af. Het schoonmaken is dan ook een fluitje van een cent. Als u een wand in uw keuken wilt laten plaatsen dan zorgen wij ervoor dat deze is gemaakt van hittebestendig glas. Dit glas kan de wisselende temperatuurverschillen in uw keuken dan ook prima weerstaan. U hoeft dus niet bang te zijn voor ongelukken.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten ontwerpen en monteren van een stijlvolle, glazen wand. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat diverse glasproducten ontwerpt. Zo vindt u bij ons ook:

  • Schuifdeuren;
  • Balustrades;
  • Taatsdeuren;
  • Douchecabines;
  • Douchedeuren.

Glazen achterwand

Creëer al snel een nieuw interieur

Wij zijn gespecialiseerd in het meten, ontwerpen en plaatsen van achterwanden en scheidingswanden. Deze wanden vervaardigeden wij in onze eigen slijperij. Doordat wij onze producten zelf vervaardigen, leveren wij u dan ook een uniek product dat helemaal op maat is gemaakt. Met een glazen scheidingswand of achterwand geeft u uw woning al snel een compleet ander uiterlijk.

Wilt u dat Wenthec Glas een glazen achterwand plaatst? Bel ons nu!

Wilt u dat wij een glazen scheidingswand of achterwand in uw woning plaatsen? Maak dan nu een afspraak met ons voor een gesprek. Wij vertellen u dan meer over het ontwerpen van een wand. U kunt ons bereiken door te bellen naar 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij enkel geopend op afspraak. Als wij een glasproduct voor u ontwerpen dan bieden wij u een complete service aan, van A tot Z. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen Zo ontwerpen en monteren wij de glazen achterwand voor u.