Toilet achterwand

Toilet achterwand laten plaatsen?

Wenthec Glas kan een toilet achterwand in uw woning plaatsen. Hiermee waarborgt u de hygiëne in de kleinste kamer van uw woning. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van glasproducten voor uw woning. De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd in Noord-Brabant. Zo hebben wij al aan honderden klanten unieke, zelf ontworpen glasproducten geleverd.

Veel hygiënischer en mooier

Als u voor uw toilet een glazen achterwand wilt dan waarborgt u de hygiëne. Zo kunt u de toiletruimte voortaan veel makkelijker schoonhouden. Met een doekje veegt u de vuiligheid er namelijk zo af. Daarnaast geeft u uw toilet een modernere en strakkere uitstraling. De ruimte lijkt zo veel lichter en groter.

Voorzie uw toilet van een trendy uiterlijk

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van glazen achterwanden voor tal ruimtes. Deze wanden vervaardigen wij in onze eigen, inpandige slijperij. Hierdoor kunnen wij u een prachtige wand leveren die helemaal op maat gemaakt is. Hiermee geeft u uw toilet een compleet nieuw en trendy uiterlijk.

Diverse glasproducten voor uw woning

Wij kunnen tal van wanden leveren, zoals een toilet, badkamer of keuken achterwand. Verder kunt u ons ook nog eens inschakelen voor andere glasproducten voor uw woning, zoals:

  • Een douchecabine;
  • Een schuifdeur;
  • Een douchedeur;
  • Een taatsdeur;
  • Een balustrade;
  • Een scheidingwand;
  • Het plaatsen van isolatieglas;
  • Profiteer snel van een prachtige wand.

Toiletachterwand

Wenthec Glas is een gerenommeerd bedrijf dat veel waarde hecht aan klanttevredenheid. Als u ons inschakelt voor het ontwerpen van een toilet, badkamer of keuken achterwand dan bieden wij u hierbij een complete service aan. Hierbij verzorgen wij alles voor u, van A tot Z. Dit is dus vanaf het ontwerp tot aan de montage. Hiermee nemen wij u veel werk uit handen en kunt u al snel profiteren van een prachtige wand.

Wilt u dat wij een toilet achterwand plaatsen? Bel ons nu!

Wilt u dat wij een toilet, badkamer of keuken achterwand voor u ontwerpen en monteren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Een van onze adviseurs zal u dan uitgebreid informeren over het ontwerpen, monteren en de kosten. U kunt ons bereiken via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Als gerenommeerd bedrijf verzekeren wij u dat wij u een toilet achterwand leveren die helemaal aan uw wensen voldoet.