Schuifdeur

Vind een glazen schuifdeur die perfect bij uw interieur past

Wenthec Glas kan een stijlvolle schuifdeur in uw woning plaatsen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten voor uw inrichting. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op al uw vragen over glasproducten een passend antwoord geven. Zo bieden wij u altijd een advies op maat en laten wij uw glaswensen in vervulling gaan. Benieuwd geworden naar onze glasproducten? Kom dan snel eens een kijkje nemen in onze showroom in Helmond.

Bespaar veel ruimte

Met een schuifdeur in uw woning of kantoorpand bespaart u veel ruimte. Onze schuifdeuren van hardglas kunnen perfect worden toegepast in een schuifsysteem waardoor veel ruimte wordt bespaard voor het openen en sluiten van de deur. Wij kunnen een stijlvolle schuifdeur voor u ontwerpen en monteren. Door middel van een loopprofiel wordt deze dan aan het plafond of de muur opgehangen. Op de vloer wordt vervolgens een geleidblokje gemonteerd.

Ontdek de voordelen van een glazen deur

Steeds meer mensen kiezen voor glazen deuren. Dit komt, omdat deze deuren een moderne uitstraling hebben en vrijwel in ieder interieur passen. Een groot voordeel van glazen schuifdeuren is dat deze veel licht doorlaten. Hierdoor lijkt een ruimte vaak groter. Wij ontwerpen en monteren de volgende binnendeuren- en wanden:

  • Taatsdeuren;
  • Kozijndeuren;
  • Scheidingswanden.

Schuifdeur

De wanden brengen wij aan om ruimtes van elkaar te scheiden. U kunt hierbij kiezen voor een open of gesloten uitvoering, in combinatie met een gewone deur of een glazen schuifdeur. Als u ons inschakelt voor het ontwerpen van een glazen schuifdeur dan verlenen wij u een complete service. Zo verzorgen wij alles van A tot Z. Vanaf het ontwerp tot aan de montage van de deur.

Wilt u dat wij een schuifdeur leveren? Maak nu een afspraak!

Wilt u dat wij een u schuifdeur op maat leveren? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas.nl. Wenthec Glas is gevestigd in Helmond aan de Rooseindsestraat 17. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Als servicegericht bedrijf werken wij het liefst op afspraak. Wij kunnen de aandacht dan volledig op u richten. Hierdoor komen wij er goed achter wat uw wensen en voorkeuren zijn. Zo kunnen wij een glazen schuifdeur voor u ontwerpen die helemaal aan uw wensen voldoet.