Keuken achterwand

Op zoek naar een glazen keuken achterwand

Bent u op zoek naar een keuken achterwand? Ga dan eens naar Wenthec Glas. Bij ons bent u op de juiste plek voor een glazen keuken of badkamer achterwand. Wij hebben een ruime ervaring met het ontwerpen en monteren van glasproducten voor iedere woning. De afgelopen jaren hebben wij glasproducten ontwikkeld voor tientallen klanten. Vanwege onze ruime ervaring en onze deskundige adviseurs leveren wij u een keuken of badkamer achterwand die helemaal naar uw wens is.

Stijlvol en praktisch in uw woning

Een keuken, toilet of badkamer achterwand is stijlvol en erg praktisch. Zo ziet uw keuken er niet alleen mooier uit met een wand, maar is deze ook veel makkelijker schoon te houden. Het is namelijk een fluitje van een cent om de wand schoon te maken. Verder is het glas ook hittebestendig. Deze is namelijk gemaakt van speciaal glas dat goed tegen temperatuurverschillen kan.

Wij ontwerpen tal van prachtige glasproducten

Wij richten ons onder meer op het meten, maken en plaatsen van glazen achterwanden, zoals wanden voor in de keuken, de badkamer of het toilet. U kunt ons inschakelen voor het ontwerpen en monteren van tal van glasproducten voor uw woning. Zo ontwerpen en monteren wij onder meer:

  • Douchecabines;
  • Achterwanden;
  • Douchedeuren;
  • Taatsdeuren;
  • Schuifdeuren;
  • Scheidingswanden.

Wij leveren dan ook tal van glasproducten voor uw woning. Dankzij onze eigen slijperij bieden wij onze klanten altijd een uniek product dat helemaal op maat is gemaakt. Wenthec Glas is een gerenommeerd bedrijf dat veel waarde hecht aan klanttevredenheid. Om deze reden bieden wij u dan ook een complete service aan. Hierbij verzorgen wij alles voor u; vanaf het ontwerp tot aan de montage. Wij nemen u dan ook veel werk uit handen.

Wilt u dat een keuken achterwand? Maak nu een afspraak!

Wilt u ons inzetten voor het ontwerpen en monteren van een keuken of badkamer achterwand? Maak dan nu een afspraak met ons. Tijdens een gesprek zullen wij uw wensen en voorkeuren bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 04 92 535 891 of stuur een mail naar mail@wenthecglas.nl. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend. Dankzij onze servicegerichte aanpak ontwerpen wij al snel een glazen keuken achterwand voor u die helemaal aan uw wensen voldoet.

Keuken achterwand