Inloopdouche

Vind hier een prachtige inloopdouche

Droomt u van een prachtige inloopdouche? Dan kan Wenthec Glas deze droom voor u waarmaken. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van glasproducten. Wij ontwerpen en monteren tal van prachtige glasproducten voor iedere woning. Sinds onze oprichting in 1993 hebben wij al voor tientallen klanten glasproducten ontworpen, zoals douchecabines, glazen deuren, taatsdeuren, balustrades, achterwanden voor de keuken en inloopdouches. Wilt u meer weten? Kom dan snel eens langs in onze showroom en laat u verrassen!

Spoel de drukte van de dag van u af

De laatste jaren is de inloopdouche sterk in populariteit toegenomen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van zo’n douche. Deze is zeer elegant en functioneel en kan direct op de tegelvloer van een douche worden geplaatst. Dankzij de minimalistische uitstraling past een inloopdouche in iedere moderne badkamer. Kom na een vermoeiende dag heerlijk tot ontspanning in uw prachtige douche en laat alle drukte van u afspoelen.

Een breed aanbod van glasproducten

Wij ontwerpen niet alleen inloopdouches, maar bieden een breed aanbod van glasproducten. Aangezien wij over een eigen slijperij beschikken, kunt u ons inzetten voor het ontwerpen van tal van producten voor uw inrichting. Zo kunnen wij de volgende producten van glas voor u creëren:

  • Een douchecabine;
  • Een douchedeur;
  • Een scheidingswand;
  • Een balustrade;
  • Een glazen schuifdeur;
  • Een achterwand voor uw keuken;
  • Een taatsdeur.

Verder vervangen wij ook het glas in uw woning voor comfortabel isolatieglas. Hiermee bespaart u flink op de energiekosten en bevordert u ook nog eens het wooncomfort.

Inloopdouche

Altijd een persoonlijke benadering

Als servicegericht bedrijf bieden wij onze klanten altijd een persoonlijke benadering. Wij werken dan ook het liefste op afspraak. Zo kan onze adviseur zich volledig op u richten. Aan de hand van een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een prachtige inloopdouche voor u die volledig aan uw wensen voldoet.

Wilt u een inloopdouche aanschaffen? Maak snel een afspraak!

Wilt u dat wij een inloopdouche voor u ontwerpen? Maak dan snel een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek. Wij zij bereikbaar via 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend. Wij zijn gevestigd aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Wenthec Glas hecht veel waarde aan klanttevredenheid en het bieden van een goede service. Als wij een inloopdouche voor u ontwerpen dan verzorgen wij alles van A tot Z.