Glashandel Helmond

Douchecabine plaatsen in Helmond?

Bent u op zoek naar een bedrijf in Helmond dat een douchecabine kan plaatsen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Wenthec Glas. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk van alle glasproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een passend advies op maat geven.

Kom heerlijk tot ontspanning in uw douche

In een prachtige douche met een moderne douchecabine en douchedeur komt u heerlijk tot ontspanning. Hier kunt u uzelf even terugtrekken en de drukke dag van u afspoelen. Als u graag een nieuwe douchecabine wilt dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Bespreek uw wensen met een van onze adviseurs en ontwerp uw eigen droomcabine.

Een scheidingswand is dé oplossing

Wilt u meer ruimtes in uw woning creëren? Dan is een scheidingswand dé oplossing. U kunt hierbij kiezen voor een open of een gesloten scheidingswand. Dit kan in combinatie met een glazen schuifdeur. Met een scheidingswand kunt u de binnen- en buitenruimte van elkaar scheiden. De vakmannen van Wenthec Glas in Helmond kunnen een scheidingswand in uw woning plaatsen.

Altijd een schone, stijlvolle keuken

Ook voor een achterwand keuken kunt u terecht bij Wenthec Glas in Helmond. Een achterwand in uw keuken is niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens erg praktisch. Zo kunt u de keuken voortaan veel beter schoonhouden, omdat het schoonmaken van de glazen achterwand een fluitje van een cent is.

Een deur die aan twee kanten open kan

Naast het plaatsen van cabines, een wand, isolatieglas of een balustrade vindt u bij ons ook taatsdeuren. Een taatsdeur kan aan twee kanten geopend worden. Als iemand de deur weer loslaat dan komt de deur weer terug in de originele beginstand.

Helmond

Benieuwd naar onze glasproducten? Kom snel langs bij ons in Helmond!

Bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan snel eens langs in onze winkel in Helmond. Breng hier een bezoek aan onze showroom en bekijk de meest uiteenlopende glasproducten onder het genot van een kopje koffie. Een van onze adviseurs zal u uitgebreid informeren over een product waar u naar op zoek bent. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij alleen geopend op afspraak. U vindt ons aan de Rooseindsestraat 17 in Helmond. Als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken dan kunt u ons bereiken via 04 92 535 891 of mail naar mail@wenthecglas.nl. Wenthec Glas in Helmond heeft een jarenlange ervaring en kan uw glaswensen in vervulling laten gaan.