Glashandel Den Bosch

Glazen douchecabine plaatsen in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een glazen douchecabine in Den Bosch? Kom dan eens langs bij Wenthec Glas bij Den Bosch. In onze showroom treft u diverse soorten glasproducten, zoals glazen douchecabines, douchedeuren en scheidingswanden. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een passend advies op maat geven. Laat u snel een verrassen en kom langs bij onze showroom nabij Den Bosch.

Dé glasspecialist

Als veelzijdig bedrijf nabij Den Bosch beschikken wij over een ruime ervaring van meer dan twintig jaar. In 1993 zijn wij begonnen als glaszettersbedrijf en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. Wij werken uitsluitend met echte vakmannen die alle glasproducten zelf vervaardigen. Hierdoor creëren zij altijd een uniek glasproduct voor u.

Een veelzijdig bedrijf met tal van glasproducten

Wenthec Glas is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het maatwerk van tal van glasproducten. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor het aanschaffen en laten plaatsen van een:

Wij bieden u dus een breed aanbod van producten en kunnen uw glaswensen dan ook in vervulling laten gaan. Breng gerust eens een bezoekje aan onze sfeervolle showroom en bekijk onze glasproducten zelf.

Den Bosch

Het bieden van een goede service is belangrijk

Wij dragen het bieden van een goede service hoog in het vaandel. Dit geldt voor alle glasproducten die wij leveren. Wij verlenen u ook een uitstekende service als de glasproducten door derden worden geleverd. U kunt hierbij denken aan een servicebeurt voor glazen deuren die u bij ons heeft aangeschaft. Deze servicebeurt wordt dan door een andere partij uitgevoerd.

Benieuwd naar onze glasproducten? Kom langs bij onze showroom nabij Den Bosch!

Benieuwd naar onze glasproducten? Breng dan snel eens een bezoekje aan onze showroom in de buurt van Den Bosch. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden zelf bewonderen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij enkel geopend op afspraak. Als u een afspraak wilt maken dan kunt u dit doen door te bellen of te mailen naar 04 92 535 891 en mail@wenthecglas.nl. Wenthec Glas geeft iedere klant de aandacht die het hoort e krijgen. Dankzij deze aanpak hebben wij de afgelopen jaren dan ook een goede naam in de regio opgebouwd. Ervaar onze goede service zelf en breng vandaag nog een bezoekje aan onze showroom in de buurt van Den Bosch.